OPINIE

Inese 26.02.2017

dziękuję, ty! Konsultacje były bardzo przydatne i ważne w czasie.

Natalia Hofinher 26.12.2016

Gdy długo wędrówki w ciemności i nie ma już nadziei na znalezienie właściwej drogi…Gdy przeciwności jako ciężar ciągnąc w dół…spadną? Zatrzymam…Nagle umysł znajdzie podpowiedź! Dlaczego nie spróbować? Drogi Jaroslav, Twoja rada była dla mnie prowadnicy, jasna gwiazda w moim osobistym ciemności. Dziękuję za, nie tylko mistrzem swojego rzemiosła i wspaniałym psychologiem, ostrożnie, Osoba uprzejmy i sympatyczny! Życzę Tobie i Twojej rodziny szczęścia i radości, dobrobytu i obfitości!

marina 20.12. 2016

Zgłosiłem się do indywidualnej konsultacji do Yaraslau, skoro tak chciałem spojrzeć na swoje życie jako całość, znać się głębiej i wreszcie zrozumieć, – kim jestem, gdzie jestem i gdzie?! Wszystko wyjaśnione konsultacji z moich obliczeń Wykres porodzie. Planety dano odpowiedzi na większych i mniejszych wydarzeń w moim życiu. Zrozumiałem z jego misji w życiu, cel, Jakie wyzwania wchodzą w tym życiu, Przyjmujemy niczego z przeszłości! Co jest ważne prace, w jaki sposób możliwe jest, aby! Coś myśleć o tym, w jakim kierunku iść! ogólnie, dla mnie osobiście, informacja była cenna, dziękuję Yaroslav!

Katarzyna 24. 10. 2016

Chcę powiedzieć bardzo dziękuję, Jarosław do konsultacji. Dzięki niej, było zrozumienie, kim jestem, które dla mnie są zadania i lekcje. I ważne jest, aby zrozumieć, gdzie się udać i konsultacja dała odpowiedzi na wiele pytań. Było mało zaufania) jest niewielka, ale to podniesie))) najważniejsze mam praktyczne wskazówki i jak to poprawić. Będę iść do przodu. Jaroslav, dzięki za pomoc i wsparcie!

 

Oksana 23. 10. 2016

Jaroslav, Dziękuję za rady i wskazania, które muszą być opracowane, aby zmienić życie na lepsze. Wszystko co dobre, sukces w samorozwoju i osiągnięć.

 

Swietłana 06. 10. 2016

Konsultacja przyniosła wymierną pomoc i wsparcie!!! Bardzo profesjonalnie wykwalifikowanych i dostarczyły informacji zainteresowania do mnie,z wdzięcznością i przyjemność przypomnieć nasze konsultacje, Tylko szkoda byłoby napisać zalecenia i trzeba je ponownie przeczytać!!! dziękuję!!!

Inna 17.08.16

Konsultacje były bardzo pouczające. sądząc, Jaroslav opisany jako ważnego wydarzenia, moje życie, sprostowania bыla odbyło się. To jest jak z podejściem Jarosława - odpowiedział tylko te pytania, która przeszkadza mi w tej chwili, wpływając "przechodząc do domu", tylko, jeśli chodzi o głównego tematu. Dał szereg zaleceń na pytanie "co robić", Wyjaśnił, jak postępować. Dał mi informacje prostym językiem, Odpowiedziałem na wszystkie pytania. szczerze, prawie wyczyszczone, dlaczego tak, a nie w innym, i jak się. Gorąco polecam Jaroslav jako astrologii!

 

Larissa 10.08.16

Drogi Jaroslav, dziękuję za radę! Myślałem, że to absolutnie konieczne w tej chwili! Jestem zadowolony, nieskończenie, które dały mi więcej niż godzinę swojego cennego czasu! Bardzo dziękujemy za szczere pragnienie, aby pomóc mi zrozumieć zagadnienia interesujące mnie, pod wrażeniem, Jak taktownie mówiłeś o chwilach, I związane z moją negatywną karmą i podać prawdziwe informacje, jak radzić sobie z. Otrzymałem satysfakcjonujących odpowiedzi na swoje pytania, i wsparcie emocjonalne, przy czym w zależności od potrzeb, i wiara, że wszystko jest rozwiązany. Podczas konsultacji poczułem pewność w siebie, talentów, że Pan dał mi, a także konieczność ich realizacji - w naturalny sposób na szczęśliwe życie. Ponadto, stało się jasne,, że nie powinniśmy iść dalej o swoich lękach i wątpliwościach, że jest to sposób na naprawdę cierpi. czuje, Ty - wysoko wykwalifikowanych astrolog, mistrz swego rzemiosła, w stanie zrozumieć ludzi. Jest to niezwykle cenne w naszych czasach! Polecam swoje usługi do moich znajomych. Szczerze życzę spełnienia swoich pragnień najgłębsze, szczęście, dobrobytu dla Ciebie i Twojej rodziny, słodka relacja! Hare Krishna.

Xenia 27. 07. 2016

Dziękuję Jaroslav konsultacji! Dzięki Wam dostałam pokój i zrozumienie tego, co się dzieje, a co najważniejsze - nadzieję i przewodnikiem w działaniu! Ty mnie zainspirowało! Hare Krishna!

Sergey Bat 01. 07. 2016

Dziękuję Jaroslav dla astrologicznych konsultacji! Bardzo zadowoleni z ciebie, nasza rozmowa! Nauczyłem się wiele nowych rzeczy dla siebie i ogólna, choć trzeba było skonsultować się z innymi astrologów. Dziękuję bardzo! Życzę szczęścia!!!

anonimowy 04. 06. 2016


Idź konsultacji Jarosław zainspirowało mnie wiele pytań, Mam od wielu lat nie mógł się zdecydować. Nie mogłem zrozumieć siebie, zrozumieć siebie, zrozumieć, co chcę zrobić i dlaczego to jest zawsze tak, Zresztą puka Zdrowie. W efekcie,, przechodząc konsultacji, Znalazłem odpowiedzi na pytania, nawet Nate, które już nie oczekuje się, aby znaleźć odpowiedzi. I jasno zrozumieć wady i zalety jego charakteru, Moim celem w tym życiu, w jakim kierunku należy przesunąć, przez, niż jest to konieczne do ciężkiej pracy, a dokładnie gdzie inwestować zasoby. W pewnym sensie, Jaroslav otworzył mi oczy na wiele rzeczy. Nigdy nie myślałem,, Astrolog tak głęboko pomoże mi radzić sobie ze wszystkim, że interesuje mnie. Teraz moje życie stało się bardziej świadome, za co jestem bardzo wdzięczny Yaraslau!

Denis Aleksiejew 25.05.2016

Chciałbym zostawić opinię o Jarosława.
W moim życiu jest trudna sytuacja w życiu. Jestem rozwiedziony z żoną i uniknąć więcej błędów, I zwrócił się do Yaraslau. Wiele słyszałem o astrologii wedyjskiej i postanowiliśmy to sprawdzić w praktyce wszystkie. Potrzebowałem pomocy w podejmowaniu zgodność z dziewczyną, wybrałem.

Jaroslav bardzo poważnie podeszli do tego problemu i położył mnie na półkach, Wszystkie szczegóły i niuanse były one uwzględniane (jednak, nie istnieją żadne drobiazgi muszą). Szczerze mówiąc, byłem w szoku, dokładność, z jaką Jarosław powiedział mi i moim ukochanym. Jego pomoc była tak mi czas, nie jest to wyrazić słowami. I serdecznie dziękuję Yaroslav za jego rady i wskazówki. Chcę powiedzieć wszystkim tym, którzy zwracają się do Yaraslau -Ty nigdy nie pożałujesz!
Jest to bardzo wysoko jakość plus to dobre cechy charakteru ! Życzę wszystkim szczęścia! Jaroslav bardzo dziękuję!

prąd Maria 30. 04. 2016

Jestem bardzo wdzięczny za jego wiedzy i swojej pracy, czas i wysiłek poświęcony na mnie. dziękuję bardzo! Przyszedłem do ciebie w bardzo trudnej sytuacji, kiedy nie widzi i nie rozumie wyjście, wszystko było bardzo źle, a ja nie wiem, co robić. Po sporządzenia horoskopu dosłownie zyskał nowe siły, jak drugi wiatr, i grubości ścianki, wokół mnie, jakby nie było drzwi. Dziękuję bardzo za tę! Nie wiem, jak wyrazić słowami wdzięczność.

Teraz wydaje mi się, zyskał wzroku i dotyku nie ruszaj, w tym spekulacji i wątpliwości, ale wiem,, co robić. Oczywiście, magicznie nic się nie zmieniło i będzie musiał mieć duże zadanie, ale nie miałem siły, żeby zrobić i chęć do działania, już bardziej świadomie. Następnego ranka obudziłam się nowego człowieka! dziękuję! To było bardzo łatwe i przyjemne do rozmowy z tobą, Czułem pełne zaufanie i będzie dokładnie przestrzegać wszystkich zaleceń, Jak długo moje kompetencje i umiejętności. Dzięki za pomoc!

Alena Ostrovskaya 23.04.2016

Dziękuję bardzo, Jaroslav, do konsultacji!
Moim zdaniem, Wykres Natal była dokładna kalkulacja.
Z drugiej strony otworzył mi kilka chwil cech osobowych, który, ewentualnie, wcześniej ignorowane. Prognoza mówiono, że rzeczywiście, I odpowiadają, a blisko mnie. Spodziewam się usłyszeć sferze działalności, które powinny rozwijać. prawidłowo, i słyszałem, dzięki za ten, Jaroslav!
zrozumiany, że jest dużo pracy, a to więcej musi opracować.
Najważniejszą rzeczą dla mnie było, aby zrozumieć, w porozumieniu, niż najbardziej korzystne robić w życiu, aby odsłonić jego charakter. То, astrologia, który wpływa na ludzkie życie, Czułem go, ale czasami zapominam)). O Vedic Astrology dowiedział się stosunkowo niedawno. Po konsultacji bardziej przekonany, jak bardzo ważne w naszym życiu i że astrologia może i powinien dostosować swoje działania w życiu.

Xenia Kalinichenko 15.04.2016

Nie były błędy, Prognozy były dość wierny. Z konsultacji z oczekiwane jest potwierdzenie danych i głębszego zrozumienia ich. Podobało się taktownie i prawidłowa rozmowa, procentowych, aby pomóc rozmówcy. Centralny do konsultacji były dość głębokie i prawdziwe ujawnienie kwestii moim zdaniem priorytetów dla przyszłych konsultacji z głębokim studium.
Na wpływem planet na ludzkie życie Czytałem i słyszałem, zaufanie, one bezpośrednio zmienić życie człowieka. O Astrologia wedyjska słyszał i miał doświadczenie z astrologiem, Czytam książki.

Dmitry Zhundrikov 14.04 2016

astrologia, sprawdziło się, jako nauki ścisłej, i dał mi odpowiedzi na pytania. Konsultacje odbywały się na poziomie zrozumienia między mną i astrologa. dziękuję, Jaroslav!

Oksana Koleva 10. 04. 2016

bardzo dokładna, chociaż niektóre z rzeczy, dowiedziałem się po raz pierwszy ... Nie były błędy, Wszystko dokładnie. Oczekiwania zostały spełnione, Wszystkie opisane szczegółowo, jasny, jakościowo. Odpowiedzi otrzymane dla siebie, istnieje ponad, niż praca. Brak komentarzy brak, bo bardzo lubiłem cały konsultacji, to jest dokładnie, spodziewałem, astrolog dał mi dokładnie, to, co miało być, a nad czym pracuję. Najważniejszą rzeczą jest wiedzieć, gdzie się udać, w jakim celu i jak się rozwijać dalej. zawsze wierzę, że astrologia jest integralną częścią życia i ludzkich zachowań. Słyszałem o nim, ale to nigdy nie jest używany, Więc dzisiaj, wiele zostało dla mnie rewelacja.

Elena Klochko 08. 04. 2016

Obliczanie horoskopie urodzeniowym, który stworzył Jarosław, Byłem wystarczająco precyzyjne i zgodne z moim życiem. Znacznie otworzyło dla mnie nowy, ale może za to “nowy” Poprosiłem, aby dokonać takich obliczeń. To było bardzo miłe rozmowy z Jarosława, otrzymywać od niego odpowiedzi na moje pytania pomylić. Najważniejszą rzeczą: Mam zalecenie “jak żyć”.)) To było dla mnie bardzo ważne, aby usłyszeć od innej osoby, profesjonalny. Myślę, Wrócę ponownie i ponownie, aby ten miły astrologa. Słyszałem wiele o astrologii wedyjskiej, ale doświadczenie komunikacyjne dla mnie był to pierwszy, i cieszę się,, że los zaprowadził mnie właśnie do tej astrologa.

Artem Molokin 04.04.2016

Jestem bardzo blisko do wszystkiego, co można powiedzieć o mojej naturze i co mam do czynienia z, Robię to ciągnie. Błędy nie zauważyłem. Spodziewałem się zrozumieć więcej ustawiania swój umysł w kategoriach potrzeb konkretnego rodzaju działalności. Ty to powiedziałeś, czułem, ale nie mógł wyrazić. То, Lwy, że nikt nie pomaga, jest najgłębsza wiedza, bo naprawdę oczekiwać dalszego wspierania starszego, zamiast krótkoterminowej otuchy. Wszystko było niesamowite, Dziękuję za poświęcony czas, Naprawdę pomógł, bardzo zajęty użytecznej pracy. nadzieja, ci, służyć.

Natalia Rogacheva
31.03.2016

Oszałamiająco dokładne i szczegółowe interpretacji horoskopie urodzeniowym w kwestiach poruszonych!!! Od konsultacji otrzymał więcej informacji, niż oczekiwano! Otrzymałem potwierdzenie swojej wewnętrznej jedna jest do jednej!!! Ważne było, aby, co dokładnie zostało wydane zgodnie z charakterystyką danego położenia planet w domach i znaków!!! Od dawna słyszałem o astrologii wedyjskiej i wierzył w jego wpływem, a dziś na otrzymanych do wszystkich dowodów o wpływie astrologii na życie i moje zachowanie!!! Na szczęście ja daje, Jaroslav!


Bogdan Charkow 04.03.2016

Widziałam, moje zainteresowanie w pewnych tematów i działań, “prezenty” los nie jest przypadkowa. również, jak najskrytszych pragnień i marzeń. W pewnym sensie, obliczenie ukazał mi “zwolniony” planowania i realizacji najbardziej śmiały i moje najlepsze intencje. Trudno mi mówić o błędach, t. do. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie. Ufałem astrologa, t. do. wysoka opinia o organizacji, przy czym obejmuje on.

Poznałem astrologii wedyjskiej poprzez wykłady Torsunova O. T. a ja postrzegają astrologię, jako znak, lub metaforą “niebo” w celu, co człowiek przyszedł, i jaki jest sposób, w jaki zarządza się. Jak to będzie w ten sposób, i czy odbędzie się ono, To zależy od osoby. Astrologia może pomóc wiedzą jak zrobić to lepiej. i to “lepiej” Nie powinno być rozumiane w wąskim, egoistiçeskom smısle, ale w sensie “lepiej dla wszystkich, dla wszechświata jako całości”. Nie tylko dostał odpowiedź, i inspiracji, do przodu w jego najlepszych snów. Czułem szczere zainteresowanie interlokutora i pragnienie, aby być pomocnym. To samo w sobie “terapia” dla duszy i pomaga lepiej “słyszeć” sam.

Najważniejsza rada dla mnie była informacja o przynależności do określonej Warny i opis najlepszych możliwości, mi dane, do realizacji w sferze społecznej. Jednym ze spostrzeżeń, która pojawiła się po konsultacji było, że kradzież, z którymi miałem do czynienia wiele razy w tym samym czasie (Po prostu “wybrany, jak lepkie” i nie było nic do udowodnienia), to był rodzaj “otzvukom” moja negatywna karma.

Myślę, że vedicheskaya astrologii To może być sposób dla rozwoju duchowego i osobistego. Jeśli powiem po prostu, to nie tylko planety i konstelacje wpływają na nas, ale sami też ich zachowanie wpływa na stosunki “ich” nas. A to z kolei pomaga nam w rozwiązywaniu różnych problemów.

Alexey Fedotow 03.03.2016

Obliczanie moim horoskopie urodzeniowym było dokładne i zgodne z podstawowych cech mojego charakteru i przeznaczenia. Nie były błędy, od konsultacji i oczekuje wyjaśnienia pewnych ważnych aspektów mojego życia. (Zapomniałeś powiedzieć Yaroslav, że dzień przed warsztacie miałem sen, gdzie spotkał się z astrologiem (staruszka) w wielkim pięknym centrum handlowym, a ona powiedziała mi bardzo niezbędnych informacji i inspirujący do mnie. Uczucia snu były bardzo życzliwe i inspirując go dała mi zaufanie do naszej siły). Wyniki swoich konsultacji były zbliżone do snu).

Rozwijane i udoskonalane, nie marnuj go w czystości, aby pomóc ludziom poczucie, Czułem go. Najważniejszą rzeczą w konsultacji było zrozumienie niektórych moich samskar i ostatecznego potwierdzenia mojej kasty. Jyotish nie, wierzyć, że, Po prostu wiem, że astrologia ma wpływ na życie i ludzkie zachowanie. O Astrologia wedyjska słyszałem wiele, a niektóre – Wiem ...

Anastasia Kondratiewa 28. 02. 2016

Informacje otrzymane umożliwił coraz patrzeć do wewnątrz, w jelitach. Nie patrz na to jest nieznana poza, i wyciągnąć większy w środku. Myślę, że ludzie mają tendencję do starać się być, którzy nie są, nie zwracają uwagi, a nie doceniają swoich prawdziwych prezentów. w rzeczywistości, wszystko, Dowiedziałem się od konsultacji, Widziałem znanym i, Ja po prostu zawsze zdegradowany do 2. planie, i jeszcze teraz mam więcej pewności siebie, trwałość i poczucie wsparcia. Jest coś do rozpoczęcia dalszego manewrowania przez życie)))

anonimowy 24. 02. 2016

wszystko 100% autentycznie. Błędy nie są zauważane. Spodziewam się czegoś nowego dla mnie i nie wiadomo. I dostać odpowiedź, w jakim kierunku iść i co robić maj. prawda, Nie wiem, jak rozwijać stosunki w życiu osobistym tak daleko jest dla mnie tajemnicą. zrozumiany, że był w dobrym kierunku, prowadzi mnie bardziej intuicją życia i świadomości. astrologia, kurs, zawsze wierzę, i zachowanie wpływa również i bardzo zabawny, że czasami niektóre, Nie jest możliwe, aby być wyjaśnione, dlaczego tak, a nie inaczej…

Elkhan Huseynova 06. 02. 2016

Spodziewam się, że to pomoże mi zrozumieć siebie, aby zrozumieć, gdzie moje miejsce którego celem, gdzie mogę najlepiej wyrazić siebie. Spodziewam się, że to pomoże mi kolega z trudnościami i przeszkodami w życiu. bardzo dokładna, bardzo mi się wydaje. Większość prognoz były prawidłowe. Nauczyłem się wiele o sobie i zrozumiał,, jak trzeba działać. Bardzo podobał mi się czat, bardzo zainspirowany osobistej historii Jarosława, znalazł się. postawa osobista, Ja sam był Natal wykres z programu, ale nie dużo orzekł sam się do tego, osobista konsultacja z żywym astrologa pomógł mi dużo więcej. Słyszałem o astrologii wedyjskiej i słuchałem niektórych wykładów na nim. zaufanie, że położenie gwiazd i planet wpływają na losy człowieka w większym lub mniejszym stopniu.

Jedynym pragnieniem wysłany do mnie przez horoskopie urodzeniowym, Opis Warna - Sudra łagodnie, niezbyt pochlebne, Myślę, że nie każdy będzie w stanie przyjąć taką interpretację zwłaszcza, którzy nie są zaznajomieni z kultury wedyjskiej, Myślę, że jest to konieczne do określenia bardziej pozytywne cechy Warny i miękkie opisać negatywne cechy.

Diane Niebieski 27. 01. 2016

pierwszy, bardzo wdzięczny dla tej szansy, jak los i Jarosława, są “przyszedł” w moim życiu w odpowiednim momencie dla mnie!!! Pierwszy skorzystał z tej okazji nie tak poważny, ale gdy dowiedział się więcej o astrologii wedyjskiej i rady przechodzącej, nie oszczędzono. Podczas konsultacji dowiedzieliśmy ważne rzeczy, Jaroslav słyszał, że bała się wyrażać, muszę powiedzieć tak “kopnąć w tyłek”, składa się poruszać we właściwym kierunku! Po konsultacji przecenić ich wizji i wiele rzeczy uspokoiła do pewnego stopnia))) Jaroslav dał mi klucz do rozwoju! Dostępne wyjaśnić tę ważną informację! Jeszcze raz bardzo dziękuję za możliwość, w taki bezcenny dar!!! dziękuję, dziękuję, dziękuję!

anonimowy 20.10.2015

Szalenie wdzięczny Jarosław, dla projektu i dla samego ustanowienia horoskopie urodzeniowym. Cierpliwość i dostępny jest wyjaśnienie, na pierwszy rzut oka, niesamowite rzeczy. wiedzy, że mam otwarty, dzięki której mogę znaleźć swoją drogę w życiu, iw ten sposób, Muszę pokazać dziecku. Również bardzo dziękuję za zwykłą przyjacielską radę!) Szczęście i sukces na ciebie!

Tatyana Reznikov 10.10.2015

Jestem szczerze wdzięczny za Jarosława, że wspólna informacja, ich wiedza i doświadczenie życia. Miło poznać subtelności komunikacji, niuanse, kanony “ziemskie życie”. Po zapoznaniu się z horoskopu – wiele rzeczy stało się jasne,, i uczciwy, łatwiej na duszy. Jeszcze raz dziękuję!

kozy Miroslava 02.10.2015

Jaroslav Złóż ofertę Natal wykres był zupełnie nieoczekiwany (więc byliśmy zaznajomieni z nim od dłuższego czasu). Początkowo odrzucił ten pomysł, ale po tygodniu lub dwóch to był punkt zwrotny, Gdy chciałem jakieś wskazówki lub porady, jak poprawić swoje życie, aby uniknąć problemów. Jarosław był bardzo wygodny pracy, Co psycholog home - posłuchaj, powiedzieć, skierować (i pracowaliśmy długo - zapłacił około 2 godziny kilka dni z rzędu). Z horoskopu ma wiele cennych informacji. Idź do radykalnie zmienić swoje życie i na pewno nie można bardzo widoczne lub widoczne żadne zmiany, ale nadal trwało bardzo mało czasu, a mam jeszcze dużo pracy nad (nawiasem mówiąc, to powinno nastroić wcześniej - sama nic nie zmieni)!

ale ponieważ, Zauważyłem teraz, i oczywiście, Dziękuję za ten Jarosława, ponieważ doprowadziła do tego - właściwie zorganizowane trybem dziennym i nocnym. Stało się bardziej zrelaksowany, pełen energii, zrównoważony i szczęśliwsza. Читаю літературу, якою він завалив мене під зав’язку) І кожного дня в мене все більше натхнення щось змінювати в собі, розвиватися! Звертайтеся – не пошкодуєте! 🙂

Влад Karnak 28.09.2015

Dla mnie, Jaroslav ma bardzo godne miejsce w moim życiu. Nie po raz pierwszy znamy i już w różnych sytuacjach. Zawsze miło porozmawiać z kimś, kto myśli i żyje inaczej, niż inne otaczające. Wiele ciekawych tematów, dostałam od niego do rozważenia. A teraz bezpośrednio zapytał mnie zrobić horoskopie urodzeniowym.

Szczerze mówiąc, byłem zaskoczony ... wszystko, co charakteryzuje moje życie, wszystko się razem. Dużo się nauczyłem, I powinno być wykonane dla niektórych decyzji mojej sytuacji. Jest to praca bardzo, dla nie działać z fizycznej strony ich charakteru, i ezoteryczny. Polecam wszystkim, aby poznać ich horoskopie urodzeniowym. Jest to bardzo interesujące i użyteczne w przyszłości, To może przynieść dobrych zmian w swoim życiu. Dziękuję Jaroslav dla jego wiedzy i umiejętności przekazywania tej wiedzy i nauczania.

Valentina Mironenko 12.09.2015

Ogólnie byłem dość sceptycznie horoskopy. Ale Jaroslav zaproponował, aby mój Natal wykres jest w czasie życia, Kiedy zgromadził więcej pytań, niż odpowiedzi. Więc postanowiłem spróbować. i, dziwne, od pierwszych minut po mojej rozmowie, zdałem sobie sprawę, horoskop, nie jest źle. Wszystko jest więc zgodne z moim charakterem, moje życie, że cały mój sceptycyzm gdzieś wyblakły:) Jaroslav rozmawialiśmy przez długi czas - około dwóch godzin przez trzy kolejne dni. szczerze, tsі roku przeszłość nepomіtno, Jaroslav mówiąc bardzo szybko, krótko i natychmiast połączony z moich szczególnych sytuacjach życiowych. W końcu, to nie był tylko Horoskop, ale także psychoanaliza. Z praktycznych porad, jak postępować.

Zmienne - skontaktować Jarosława czy nie, Radzę natychmiast odrzucić wątpliwości co do jego kompetencji, odpowiedzialność, Troska itp. Oto on wyróżniał się z dobrej strony. Jedyne pytanie, trzeba jednak odpowiedzieć sobie: Czy po horoskop zastosować tę wiedzę w praktyce? Czy jesteś gotowy na siebie pełną odpowiedzialność za swoje życie i zmienić tak, tak, że twoje życie zmieniło się na lepsze? Dla Jarosława ci nie zrobi:), on po prostu mówi, w którym kierunku iść do przodu.

bazylia Zuber 09.09.2015

Jarosław wiem już kilka lat. W swoim życiu pomógł mi w wielu problemów, Myślałem, jeszcze nie nauczyli, on jedynie lekcje, Muszę iść. Ale kiedy to było moim horoskopie urodzeniowym, Byłem zaskoczony - pół pytania, w którym chciałabym zrozumieć, natychmiast zdecydował. Teraz wiem, dlaczego i za co, Zdarzyło mi się być w pewnych sytuacjach. Na horoskop stałem łatwiej żyć - to jako broń w walce z własnego losu. rozumiałem, jakie działania pociągają za sobą problemy i cierpienia. Jestem bardzo wdzięczny, i chciałbym, tak aby więcej osób zapoznał się z ich horoskopie urodzeniowym.

Zdenka 04.09.2015

Chciałbym podziękować za stworzenie horoskop, a także przemieszczenie mojego życia na innym poziomie. Od kiedy stworzył horoskop zrozumieć więcej wydarzeń, które odbyły się i odbywają się w moim życiu. Byłem też zapewnione, W jakich obszarach pracy mam do ataku i na co zwracać większą uwagę. Byłem wstrząśnięty i dokładny opis moich ludzi i jestem zadowolony, Wiem, że dzięki horoskop, które obszary życia mogę poprawić i co ja szczególnie ostrości. Zwrócił również uwagę na relacjach rodzinnych, w którym mam więcej pracy i ewentualnie jakiś sposób, aby uniknąć negatywnych zdarzeń. Ten horoskop widzę jako coś bardzo pozytywny i jestem wdzięczny za to, że miałem okazję dowiedzieć się nieco więcej o moim życiu i mojej przyszłości.

tłumaczenie

Chciałbym podziękować za zwrócenie mojej horoskopie urodzeniowym, jak również przemieszczenia mojego życia do następnego poziomu. Od tego czasu,, Poszedłem konsultacji Astro-psychologiczne, Rozumiem więcej wydarzeń, które miały miejsce i mają miejsce w moim życiu. Jestem również przekonany,, w każdej dziedzinie zawodowej powinien działać i na co zwracać większą uwagę. Byłem mile zaskoczony dokładności opisu mojej osobowości, i cieszę się,, że, Dzięki astrologicznych konsultacji, nauczyłem, jakie obszary mojego życia, należy poprawić i co trzeba, zwłaszcza, fokus. Natal wykres wskazuje na relacjach rodzinnych, nad którym mam najwięcej pracy, aby zapobiec negatywnych zdarzeń. Horoskopy dla mnie jest czymś bardzo pozytywnym, i jestem wdzięczny, Miałem okazję dowiedzieć się nieco więcej o moim życiu i mojej przyszłości.

klub Vitali 27.08.2015

Przez Jarosława skierowana pierwszym razem 3-4 miesiąc temu. Po zapoznaniu się z przyjaciółmi o jego zdolność do podejmowania astrologiczne wykresy, Od razu napisałem do niego, że też chcą! Daje mi dużo czasu i cierpliwości, Jaroslav rozłożone w niemal wszystkich półek, niż żyłem. Jestem mu bardzo wdzięczni za pomoc, Ponieważ „Wiedzy – jest lekki!». Teraz mam punkt odniesienia, gdzie się udać. Mój kompas w życiu jest moja karta! Niedawno okazało się Jaroslav raz drugi. Tym razem problem, że dręczy mnie nie jest to pierwszy rok, ale teraz widoczne pogorszenie. Teraz jestem w ruchu na drodze uzdrowienia, Mam nadzieję i wierzę,, że wkrótce odejdę tutaj mnóstwo podziękowania i życzenia szczęścia! Daję korzyści!

Tatьjana Naumkina 22.08.2015

Po zrobiłem mój horoskop wrażenie, że moim poprzednim życiu powiedziano mi jak książka. pierwszy, ja, oczywiście, I w szoku, a następnie zaczął myśleć, że w rzeczywistości jest to prawda. I wiesz, Co jest najbardziej interesujące?! Gdybym miał przejść przez taki astrologicznych konsultacji, niektóre absolutnie obcy, Chciałbym być może zgodzić, ale nie przeniknęły tyle szczegółów. ale ty, moja droga, stary, добрый друг 😉 знаешь, jak taki kompleks, czytelny dla człowieka, informacje przekazać ludziom. Dziękuję bardzo. Życzę powodzenia we wszystkich sprawach :).

Sam fakt,, I powstał horoskop, Pchnął mnie do poszukiwania i rozwijania duchowości. A istotą horoskop dał mi do zrozumienia,, Mogę zmienić, powinien zmienić, i co musi się pogodzić. Ale to wszystko bzdury, bo nawet bez horoskop, Ja bym po właściwą drogę, bo mają „Torch”, przyjaciel i nauczyciel. Będę wdzięczna!)